Mer om AquaGold behandling


Aquagold kan brukes på alle hudtyper. Det kan redusere talgproduksjonen, forbedre kvisetilstander og forstørrede porer, det kan forbedre en aldrende hud med fine linjer og rynker og det kan behandles nær øyet effektivt og komfortabelt.AquaGold gir:

glattere hudtekstuktur/tone med dermal mikro-hyaluronsyre med Juvederm
• Minsker store porer med micro-Botox
• Redusere talgproduksjonen i fet hud og T-soner
• Forbedrer overfladiske arr etter kviser
• Lysner pigmenter

AquaGold er en avansert mesoterapienhet med 24 Karat nanotynne gullnåler og en beholder hvor vi blander ulike ingredienser tilpasset den enkeltes hudtilstand. På denne måten sluses mange ulike ingredienser samtidig inn i huden på en svært effektiv og smertefri måte med minimal kortvarig rødhet.

Med Aquagold Fine Touch, er det mulig å bruke å bruke forskjellige injeksjonstyper som Botox og fillers for å oppnå  hudforyngelse. «Microbotox»eller «Mesobotox» er et begrep som brukes til påføring av botulinumtoksininjeksjon i dermis (lærhuden) i stedet for i muskelen. Microbotox eller Mesobotox behandler større områder av dermis (lærhuden) med fortynnet botulinumtoksin – fortynnet med produkter som hyaluronsyre.

Nålene settes vinkelrett på huden. Dette er en skånsom og effektiv behandling som  leverer ingredienser i dermis og stimulerer cellulær fornyelse i det øvre laget av huden.