Filler

En filler er en gele som består av Hyaluronsyre. Dette er et stoff som naturlig finnes i huden, og som gir huden fuktighet, spenst og volum. Dette injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fyldighet. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap.

Mange forbinder filler-behandlinger med “duck-lips” og “sugefisk-trut” men dette er ikke slik en vellykket fillerbehandling skal se ut. I utgangspunktet gjør vi fillerbehandlinger for å gjenskape det vi tidligere har hatt av volum, og i noen tilfeller øker vi volumet forsiktig på en estetisk og balansert måte.

Glossy-lips

Glossy-lips er en behandling med en veldig flytende filler. Dette gir fukt til leppene for de som har tørre lepper. Denne behandlingen gir et svakt glossy utseende og gir et svært naturlig resultat uten å bygge volum. En perfekt behandling for alle som har tørre lepper.

Skin-booster

Skin-booster er en hudforbedrende behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum og fuktighet, samtidig som den over tid har en effekt på hudens fine linjer og rynker. Behandlingen med små injeksjoner som inneholder hyaluronsyre. Behandlingen passer for de som ønsker å freshe opp huden og gi den mer glød og spenst. Både kvinner og menn fra 25-30 års alder og oppover kan ha glede av denne behandlingen og effekten av bare en behandling varer i opptil 9 måneder.

BehandlingPrisTid
Glossy lips2200,-45 min
Lepper volumfra 3100,-45 min
Skin-booster 1 ml3500,-30 min
Skin-booster 2 ml5500,-45 min
Definering av kinnbenFra 3100,-45 min