PROFHILO FUKTBEHANDLING

Profhilo er en helt fantastisk fuktbehandling  som har tatt verden med storm!!

Dette er den nye og effektive anti-age behandlingen som “alle” snakker om om dagen. Med Prophilo fukter vi huden fra innsiden og glatter ut fine linjer uten å bygge volum. Dette gir raske resultater og fornøyde kunder!

Resultater:

Profhilo er en Injeksjonsbehandling som gir umiddelbar og langsiktig forbedring av huden ved at den glatter og strammer opp huden i ansikt, hals, og andre steder på kroppen hvor huden er blitt slapp. Denne helt unike behandlingen stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin og er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo?

Behandlingen gjøres med 5 punkts injeksjoner rett under det ytterste laget i huden på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt. Det injiseres forsiktig inn hyaluronsyre på nøyaktig definerte punkter. Dette fører til at hyaluronsyre fordeles jevnt i huden. For å få et maksimalt resultat skal behandlingen gjentas etter 1 mnd. Behandlingen kan utføres 1-2 ganger pr år.

Er behandlingen smertefull?

Injeksjonene utføres sakte slik at behandlingen medfører lite ubehag.

Hvordan virker Profhilo?:

Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA.

Bivirkninger

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med profhilo.

Etter behandlingen:

Unngå hard trening, bad/badstue og alkohol det første døgnet etter behandlingen. Ikke ta deg i ansiktet de første timene etter behandling og vær forsiktig med ekstrem varme og kulde de første 76 timene.

Priser:

1.behandling 3.900,- 
2.behandling 3.400,-
Behandlingstid ca 30 minutter