Medisinsk mikroneedling med
Dermapen4


Dermapen 4 er markedets mest avanserte form for microneedling som øker hudens elastin og kollagenproduksjon . Dermapen 4 har et nålehode med 16 sterile engangsnåler som skaper nesten 1300 mikrokanaler i huden pr sekund.

Medisinsk mikroneedling er en meget effektiv behandling for å motvirke aldringstegn, og reparere hudtilstander som arr, strekkmerker, kviser, pigmenteringer og mye mye mer. Med mikroneedling økes produksjonen av kollagen, noe som fører til at huden blir fyldigere og spenstigere. Resultatet vil man se over tid ved at huden fornyer seg selv.

Medisinsk mikroneedling brukes til å forbedre mange hudtilstander som for eksempel:

 • Oppstramming av huden,
 • Fjerner grå og gusten hud
 • Stimulerer kollagenproduksjon i huden
 • Redusering av pigmenteringer/ «leverflekker» og solskader
 • Kviser og tilstoppet hud
 • Redusering av de fleste typer arr
 • Glatter ut fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Ny, glødende hudoverflate
 • Generell hudforbedring

Resultater:
Dermapen er en fantastisk behandling for de aller fleste hudproblemer. Den er super på slapp og solskadet hud på hals og bryst (decollète). Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand. Effekten av behandlinger med Dermapen skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 2-8 uke, avhengig av hva som behandles, og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt. Et optimalt resultat forutsetter også at man bruker riktige hjemmeprodukter i tillegg.

Hvordan foregår en behandling med Dermapen?

Dette er en teknikk hvor vi bruker en elektrisk penn med små nåler som penetrerer ned i huden.
Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. På den måten lages små kontrollerte skader som provoserer hudcellene til å produsere kollagen. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et stort antall veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 ganger med microneedling.

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er litt ubehagelig men ikke veldig smertefull.

Bivirkninger:

Dermapen behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, men etter behandlingen vil du bli varm og rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av en dag eller to, og du kan bruke make-up etter et døgn.

Etter behandlingen:

De første timene etter behandling må man tenke på å ikke tilføre bakterier i ansiktet da det er mange inngangsporter for bakterier. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen. Det anbefales ikke å ta en hard treningsøkt, bade i klorvann, eller ta badstue samme dag om du er behandlet.
Du kan gå på jobb samme dag du er behandlet.

Er behandlingen trygg?

Virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er sikre produkter med ingredienser som er basert på naturlige virkestoffer. Disse ingrediensene har lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler til regenerering av kollagen og på den måten reduseres rynker og linjer slik at du får en hud med et yngre utseende.

Behandlingen med den type dermapen som Hudhelseklinikken bruker er klassifisert som en medisinsk behandling og kan kun utføres av leger og sykepleiere.

Behandling Pris Tid
Dermapen mikroneedling ansikt 1900 45
Dermapen mikroneedling ansikt, hals og bryst (decolette) 2300 60
Se flere priser for mikroneedling her    
     

Har du spørmål rundt behandlingen? Kontakt oss via skjemaet nedenfor