Om klinikken


Hudhelseklinikken er et Medispa i Vestby som er spesialist på medisinsk hudpleie.

Her utføres alle typer behandlinger av kosmetisk dermatologisk sykepleier og vi utfører både medisinsk hudpleie med botox, fillers, mesoterapi og medisinsk mikroneedling samt klassisk hudpleie med rens og ansiktsmasker.

Vi tilpasser hudpleieprogram for de som har problemer med kviser, pigmentforandringer, solskader, aldrende hud og ulike typer hudsykdommer. Ikke minst tilpasser vi gode hudpleieprogram til de som ikke har spesielle hudproblemer men ønsker å ta vare på huden og forebygge skader.

Vårt mål for behandling er et naturlig resultat med dokumenterte metoder, basert på det nyeste innen forskning.

 


Spesialsykepleier i kosmetisk og dermatologisk sykepleie:

Trine Cecilie Røiseland er offentlig godkjent sykepleier siden 1992 med videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Universitetet i Sør-Øst Norge og Senzieakademiet.

Hos Hudhelseklinikken kan alle som ønsker profesjonell hjelp til hud og hudpleie, avansert medisinsk hudpleie og klassisk hudpleie, få hjelp og behandling. 

Vi tilbyr injeksjonsbehandlinger med botox, hyaluronsyre (fillers) kjemiske peelinger, mesoterapi, medisinsk microneedling og klassisk ansiktsbehandling.

En viktig del av arbeidet er å veilede kunder og pasienter i egen daglig hudpleie slik at produktene man bruker tilpasses den enkeltes behov for best mulig å ta vare på egen hudhelse. Vi har stort fokus på at kundene skal få et naturlig resultat og ikke se behandlet ut.

Klinikkens ansvarlige lege:

Dr Wai Man Chan er klinikkens ansvarlige lege. Han er en av Norges dyktigste spesialister innen estetisk medisin, og han har lang erfaring med estetiske behandlinger. Han er en internasjonal trener for Allergan Medical Institute og sitter som styremedlem i NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin)