Om klinikken


Hudhelseklinikken er en hudpleieklinikk i Vestby som er spesialist på medisinsk hudpleie. Her utføres alle typer behandlinger av kosmetisk dermatologisk sykepleier og vi utfører både klassisk hudpleie, medisinsk hudpleie samt hudforbedrende injeksjoner. Vi tilpasser hudpleieprogram for de som har problemer med kviser, pigmentforandringer, solskader, aldrende hud og ulike typer hudsykdommer. Ikke minst tilpasser vi gode hudpleieprogram til de som ikke har spesielle hudproblemer men bare ønsker å ta vare på huden sin på best mulig måte.

Vårt mål for behandling er et naturlig resultat med dokumenterte metoder, basert på det nyeste innen forskning.

Ansvarlig lege for klinikken er : Dr.Stephan Truedsson, Oslo, tlf. 90174462,

E-post: stephan.truedsson@gmail.com 


Spesialsykepleier i kosmetisk og dermatologisk sykepleie:

Trine Cecilie Røiseland er offentlig godkjent sykepleier siden 1992 med videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Universitetet i Sør-Øst Norge og Senzieakademiet.

Hos Trine kan alle som ønsker klassisk hudpleie, avansert medisinsk hudpleie eller veiledning til å ta vare på egen hud, få hjelp og behandling. En viktig del av arbeidet er også å skreddersy hudprogram til den enkelte. I tillegg til klassiske ansiktsbehandlinger jobber Trine blant annet med injeksjonsbehandlinger, kjemiske peelinger, mesoterapi og medisinsk microneedling.

En viktig del av arbeidet er å veilede kunder og pasienter i egen daglig hudpleie slik at produktene man bruker tilpasses den enkeltes behov for best mulig å ta vare på egen hudhelse. Trine har stort fokus på at kundene skal få et naturlig resultat og ikke se behandlet ut.