MeLine pigmentbehandling


Pigmentflekker i ansiktet kan være skjemmende. Noen flekker skyldes solskader og kalles lentiginer. Større flekker i pannen, på kinnene og rundt munnen skyldes ofte hormonell påvirkning og kalles melasma. Dette er en kronisk lidelse som vil forverre seg over tid om den ikke behandles. Alle pigmenteringer vil også forverre seg når de utsettes for sol og varme og derfor er sommeren en tid som ofte forverrer disse tilstandene

MeLine er en revolusjonerende produktserie som er spesialist på å behandle pigmenteringer. Vi kombinerer salongbehandlinger med en svært effektiv peeling og MeLine ID som vi injiserer inn i huden. Videre finnes det produkter som kan brukes hjemme morgen og kveld. Enten som et fullt hudprogram eller som en del av et hudprogram for å vedlikeholde oppnådde resultater.

Med MeLine kan man jobbe enormt effektivt med peelinger som medfører en del flass. Dette gir en enorm hudforbedring og klarere hudtone. Etterhvert kan du behandle litt roligere for å vedlikeholde resultatet og holde pigmentene i sjakk.