Svettebehandling armhuler

Hvis du er en av de som opplever overdreven svetting under armene så vet du at dette kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet samtidig som det fører til både sosiale og praktiske problemer. Mange med hyperhidrose sliter med eksem under armene fordi de går og er konstant klamme og våte, og i tillegg til dette så er det et kostnadsmessig problem fordi klær må kastes og byttes ut pga at de blir ødelagt av vond lukt og svetteringer.

Hyperhidrose er en sykdom som gir overdreven svetteproduksjon. Dette er en ganske vanlig lidelse som rammer om lag 150 000 nordmenn.

Årsaken er overaktivitet i svettekjertlene, og kan utløses av flere årsaker.

Behandling 

Injeksjoner  som stopper/reduserer overdreven svetting er er en effektiv behandling som varer i mange måneder. Metoden har eksistert i mange år og er en utprøvd og sikker metode for behandling av hyperhidrose.

Behandlingen har en varighet på 6 til 12 mnd og må gjentas når virkningen opphører. Ved å fortsette behandlingen jevnlig så opprettholdes effekten. Mange opplever at varigheten av behandlingen varer lenger for hver gang de behandles.

Er det noen som ikke kan behandles?

Alle kan i utgangspunktet behandles, men gravide, ammende, og de med hudinfeksjon i det planlagte behandlingsområdet behandles ikke.

Har du spørsmål ?

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om behandlingen.

Har du spørsmål rundt denne behandlingen? Ta kontakt via skjemaet nedenfor