PROFHILO FUKTBEHANDLING

Profhilo er en  fuktbehandling  av huden som er blitt en veldig populær behandling.

Dette er en effektiv anti-age behandlingen som mange ønsker. Med Prophilo fukter vi huden fra innsiden og glatter ut fine linjer uten å bygge volum. Dette gir raske resultater og fornøyde kunder! Behandlingen egner seg for de over 35 år.

Resultater av Profhilo-behandling:

Profhilo er en ny og innovativ filler med et høyt innhold av hyaluronsyre. Den virker som en biostimulator og har en antiageeffekt. Forbedrer hudens struktur, elastisitet og fuktighet. Gir ikke volum, men en utglattende og oppstrammende virkning. Resultatet blir veldig naturlig. Det anbefales en kur på 2-3 behandlinger per område. Feks, ansikt, hals, underarmer eller andre områder hvor huden er blitt slapp og mistet spenst. Hvor mange behandlnger som trengs kommer helt an på utgangspunktet. En person på 35 år vil kanskje trenge kun en behandling i året mens en person på 60 år kan trenge 3-4 behandlinger første året. Videre vedlikehold vil ofte være sjeldnere behandlinger. 

Profhilo er en veldig populær behandling i Norge og er en av de behandlingene som gjøres oftest i klinikken. Huden blir strammere og ser yngre ut. Behandlingen gir også flotte resultater på halsen som for mange eldes raskere enn ansiktet.

Vi kombinerer ofte behandlingen med PRX peel som er en behandling som strammer opp det ytterste hudlaget.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo?

Behandlingen gjøres med 5 punkts injeksjoner rett under det ytterste laget i huden på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt. Det injiseres forsiktig inn hyaluronsyre på nøyaktig definerte punkter. Dette fører til at hyaluronsyre fordeles jevnt i huden. For å få et maksimalt resultat skal behandlingen gjentas etter 1 mnd. Behandlingen kan utføres 1-2 ganger pr år.

Er behandlingen smertefull?

Injeksjonene utføres sakte slik at behandlingen medfører lite ubehag.

Hvordan virker Profhilo?:

Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA.

Hva kan behandles med Profhilo?:

De vanligste områdene å behandle er ansikt og hals. Her ser vi store hudforbedringer. Men det er også en fin behandling for huden på hendene. Det er samme forløp for hender med 2 behandlinger med en mnd mellomrom og evt oppfølgende behandling 1-2 ganger pr år.

Bivirkninger

Det er ingen vanlige bivirkninger knyttet til behandlingen, men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med Profhilo.

Statens helsetilsyn vurderer at enhver gjennomtrenging av huden med for eksempel sprøytespiss, innebærer en risiko for infeksjon, blødning, utilsiktet vevsskade og eventuelle senfølger av dette, og at det ved nålestikk alltid foreligger en fare for vasovagal synkope(besvimelse).

Etter behandlingen:

Unngå hard trening, bad/badstue og alkohol det første døgnet etter behandlingen. Ikke ta deg i ansiktet de første timene etter behandling og vær forsiktig med ekstrem varme og kulde de første 76 timene.

Priser for Profhilo-behandling:

1.behandling 3.700,- 
2.behandling etter en mnd 3.300,-
Behandlingstid ca 30 minutter

Har du spørsmål rundt behandlingen? Ta kontakt med oss på skjemaet nedenfor