Zo® Skin Health


ZO®Skin Health er profesjonelle produkter med dokumenterte resultater!

Få en jevnere farge, en sunnere hud og oppbremsing av hudens aldringsprosess. Disse produktene pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av behandlingen. For å kjøpe disse produktene er det viktig å få en analyse av huden og god veiledning til hvilke produkter som er egnet for nettopp DIN hud.

ZO® Skin Health er utviklet av den verdenskjente hudlegen Dr. Zein Obagi.  I mer enn 35 år har Dr. Zein Obagi, sertifisert dermatolog, utviklet banebrytende hudpleieløsninger basert på en filosofi om at man kan skape sunn hud, og ikke bare behandle sykdom og skade.

Produktene er basert på den nyeste teknologien innen hudforbedrende behandling og ingrediensene består av komplekser som sikrer at huden nyttiggjør seg de aktive virkestoffene.

NYHET – eget ZO øyekitt!

ZO Skin Health lanserer nå et eget øyekitt som består av nyheten ZO Growth Factor Eye Serum og ZO Exfoliating Polish + ZO Gentle Cleanser i reisestørrelser.

Huden rundt øynene er tynn og sart og svært utsatt for aldring. Vevet under øynene mangler mange elementer som gjør huden sterk og motstandsdyktig, og HEV, UV + IR-stråling trenger lettere gjennom denne tynne huden. For å skånsomt rense, eksfoliere og bygge opp huden, kan du med øyekittet:

  • Skånsomt rense huden med ZO Gentle Cleanser
  • Mildt eksfoliere med ZO Exfoliating Polish
  • Tilføre ZO Growth Factor Eye Serum morgen og kveld for å bygge opp huden.

ZO Growth Factor Eye Serum virker på linjene rundt øynene og jobber effektivt med hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon. Serumet har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og trett hud samtidig som den virker beroligende. Hurtigvirkende ingredienser roer ned dynamiske rynker og linjer, og serumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyepartiet.