XO-Lips

NYHET: Nå kan du få utført XO-Lips behandling hos Hudhelseklinikken.

XO-lips er en ny super leppefiller-behandling, for de som ønsker seg en litt større leppe med naturlig utseende.

XO-Lips teknikken er utviklet av Elin Kringen Langeland som har jobbet med fillerbehandlinger av lepper i nesten 20 år. Hun har i samarbeid med Allergan Medical Institute lansert Masterclass Training til erfarne injeksjonsbehandlere i hele Europa. Dette kurset har også Hudhelseklinikken deltatt på.

Leppe-metoden har fokus på å rotere den naturlige leppen ut og frem slik at man ivaretar og forsterker leppene uansett vinkel og bevegelse.

XO-Lips er spesielt fin for de som føler at munnvikene har begynt å dra seg nedover slik at man demper inntrykket av sure munnviker.

Med XO-Lips teknikken er det mindre risiko for at produktet som injiseres skal migrere utenfor selve leppa, noe som er relativt vanlig med mange andre teknikker.

Når vi blir eldre så mister vi volum i leppene samtidig som de roterer innover i munnen og blir smalere.

Med XO Lips forbedrer vi, og forsinker, aldersrelaterte endringer i leppen og området rundt munnen.

Det anbefales å gjøre minst to behandlinger hvor vi først jobber med å bygge opp leppen, samt styrke svakheter i leppevevet. Videre jobber vi med contouring etter 2-3 mnd.

Til informasjon:

Kosmetiske prosedyrer er frivillig, og ikke nødvendige medisinsk kosmetisk behandling. Om du vurderer, eller skal, gjennomføre en kosmetisk medisinsk behandling hos oss, anbefaler vi at du tar en konsultasjon før timen. Dette for at du ska ha god informasjon om hva behandlingen kan gjøre for deg og om mulige bivirkninger og komplikasjoner som kan oppstå. Vi behandler ikke pasienter som er yngre enn 21 år.

 

Har du spørsmål om behandlingen? Send oss dine spørsmål via skjemaet nedenfor