Hudhelseklinikken AS, Vestby Tverrfaglig klinikk, Vestbyveien 21, 1540 Vestby

Personvernerklæring


Sist oppdatert: 19.februar 2019.

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Hudhelseklinikken samler inn og bruker personopplysninger.

Hvem vi er:

Hudhelseklinikken er et aksjeselskap under ledelse av Trine Cecilie Røiseland. Vår nettstedsadresse er: https://hudhelseklinikken.no.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Styreleder og daglig leder av Hudhelseklinikken AS, Trine Røiseland, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Behandlingsansvarlig har delegert myndighet av oppgaver og behandling av personopplysninger. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på trc-roe@online.no eller på telefon 917 57 750, eller sende brev til Hudhelseklinikken AS, Vestby Tverrfaglig Klinikk, Vestbyveien 21, 1540 Vestby, Norge.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor:

For å sikre god service og korrekt håndtering av kundeforholdet, lagrer Hudhelseklinikken opplysninger om deg som bruker og kunde. Det kan være informasjon om hvem du er (for eksempel navn og fødselsdato) og kontaktinformasjon (for eksempel adresse, epostadresse og telefonnummer).

Opplysningene benyttes for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, samt opprettholde den service du forventer. Dersom et kundeforhold opphører vil alle opplysningene vi har lagret om deg bli slettet innen 3 måneder. Du kan også når som helst be om at all informasjon vi har lagret om deg skal bli slettet umiddelbart.

Kontaktskjema

Det er frivillig for de som besøker nettsiden vår å oppgi personopplysninger i forbindelse med henvendelser via mail, facebook eller kontaktskjema. For at vi skal kunne kontakte deg tilbake, trenger vi å registrere ditt navn og mobilnummer og/eller epost-adresse. Vi registrerer også ip-adressen som er benyttet ved innsending av skjemaer.

Denne nettsiden benytter en plug-in som heter WPForms som leverandør av kontaktskjema. WPForms samler automatisk følgende detaljer når informasjonen i kontaktskjemaet sendes inn:

Innsendt data lagres kun hos Hudhelseklinikken, ikke hos WPForms. WPForms forsikrer 100% privacy mht innsendt informasjon og lagrer ingenting på sine servere.

Google Analytics

På nettsiden vår logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved hjelp av Google Analytics. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Dette er noe vi gjør for å kunne se på hva brukerne gjør på nettsiden. Vi kan for eksempel se fylket du surfer fra og om du benytter telefon, tablet eller vanlig datamaskin når du besøker nettsiden. Målet med å se dette er å kunne tilpasse sidene optimalt til deg. Les mer om Google Analytics’ praksis for databehandling her.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse er der for å gjøre ting lettere for deg og brukes til å forbedre din brukeropplevelse. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise alle “cookies” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren din er forhåndsinnstilt for aksept.

Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan blokkere og tillate bruken av dem i ulike nettlesere på nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

Hvem vi deler dine opplysninger med og hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Opplysningene lagres hos oss eller hos tredjeparter vi har avtale med så lenge du har et aktivt kundeforhold til oss eller så lenge opplysningene er relevante og vi har behov for dem. Opplysninger holdes konfidensielt og vil ikke bli distribuert til øvrige tredjeparter utenfor det som er spesifisert i denne avtalen. Dersom et kundeforhold opphører vil alle opplysningene vi har lagret om deg bli slettet innen 3 måneder. Du kan også når som helst be om at all informasjon vi har lagret om deg skal bli slettet umiddelbart.

For å sikre oss at behandlingen av opplysninger hos oss skjer på en sikker måte, er det kun ansatte i Hudhelseklinikken som har tilgang til informasjonen du gir oss. Tilgangen til informasjon er sikret med tilgangskontroll.

Vi vil ikke avsløre, selge, distribuere, leie ut, lisensiere, dele eller videresende opplysninger eller personlig informasjon til noen tredjepart andre enn de som har avtale med og leverer tjenester til Hudhelseklinikken, med mindre vi har et uttrykkelig samtykke fra deg til det.

Hudhelseklinikken har inngått avtale med følgende tredjeparter:

  • WPForms – leverandør av kontaktskjema
  • HANO AS – leverandør av timebestilling på nett, timeplan, kasse og journal
  • Facebook – leverandør av digitale tjenester
  • Instagram – leverandør av digitale tjenester
  • Google Analytics – leverandør av analysetjenester
  • Victoriawebdesign – design og oppsett av hjemmeside
  • WordPress – leverandør av webredigeringsverktøy
  • Fast Name – leverandør av domene og webhotell

Vi vil ikke dele personopplysninger med våre distribusjonspartnere i større utstrekning det som er nødvendig for å fullføre formålet, for eksempel mottak av kontaktskjemainformasjon.

Dersom vi formidler dine personopplysninger til en tredjepart, vil vi forsikre oss om at det finnes ordninger og avtaler som sikrer opplysningene og forhindre at tredjeparten bruker personopplysningene til andre formål enn det som er avtalt.

Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere, databehandlere og tredjeparter som har tilgang til opplysninger om deg, har adekvat informasjon for å sikre at de bare behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet i følge personopplysningsloven. Hvis Hudhelseklinikken mottar og lagrer personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter norsk lov om personopplysninger og EUs personvernsforordning, blant annet fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å kontakte deg deg som kunde, levere deg våre tjenester eller for å løse et eventuelt problem.

Håndhevelse av denne personvernerklæringen

Hudhelseklinikken kan benytte opplysningene vi samler om deg når vi har grunn til å tro at det er nødvendig å identifisere, kontakte, eller ta rettslige skritt mot personer eller selskaper som kan skade deg, oss, eller andre. Vi kan også avsløre din informasjon når vi mener loven krever det.

Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider eller som er i et kundeforhold med oss. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.

Hudhelseklinikken er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Norge i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.

Endringer i erklæringen

Hudhelseklinikken AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere denne Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Hudhelseklinikken. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” øverst på denne siden.

Kontaktinformasjon

Har har spørsmål, kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger kan du kontakte Trine Røiseland via trc-roe@online.no eller på telefon 917 57 750.