KAMPANJER

NY KAMPANJE! Gjelder i perioden 24.2-31.3

Kjøp enten Daily Power Defence eller Illuminating AOX Serum og få 1/2 pris på Daily Sheer eller Smart Tone SPF 50

Endelig er våren her med lange, solfylte lyse dager som kan nytes ute. For at vi skal kunne ha glede av denne fine tiden på best mulig måte, har vi satt sammen en fantastisk «Sun Smart Duo kampanje»

En kampanje som beskytter mot solen samtidig som den bidrar til å styrke huden. Noe som er ekstra viktig akkurat nå.

Ved kjøp enten Daily Power Defence eller Illuminating AOX Serum får du 1/2 pris på enten Smart Tone SPF 50 eller Daily Sheer SPF 50. 

Illuminating AOX Serum  er et konsentrert antioksidantserum som gjør huden motstandsdyktig mot oksidatvt stress og reduserer synlig hudskade forårsaket av inflammaging. Serumet gir en lett hydrering og støtter naturlig cellefornyelse og reparasjon for å gi en sunnere hud. En tørr og livløs hud blir klarere og får mer glød. I tillegg skjuler Illuminating AOX ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig «soft focus» finish.

Pris; 2045,-

ZO® Daily Power Defence beskytter huden og holder hudbarrieren hel. Dette gjør huden i bedre stand til å holde på fuktigheten og hindrer uønskede stoffer å trenge inn i huden. I tillegg har den ZO sin patenterte teknologi som beskytter mot inflammaging. Spesielle enzymer bidrar til en raskere reparasjon, og antioksidanter beskytter mot oksidativt stress.  

Pris 1995,-

Smart Tone SPF 50 er en solkrem med bredspektret UVA, UVB, HEV og IR-A beskyttelse. Den tilpasser seg alle hudfarger ved hjelp av fargeperler som justerer seg til den enkeltes hudfarge. I tillegg har den antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som bidrar til å beskytte og bygge opp hudbarrieren

Pris 895,-

Daily Sheer SPF 50 er en  solkrem med en usynlig matt finish som gir beskyttelse mot; UVA/UVB, IR-A og HEV-lys.

Den er vann- og svetteresistent i opptil 80 minutter og er perfekt for utendørsaktiviteter.

Pris 895,-

KJØP NYE DAILY POWER DEFENCE OG FÅ MED
GRATIS ZO BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER 30 ml

Next-generation Daily Power Defence (DPD) har alle de fantastiske egenskapene som sin forgjenger. DPD har fått en ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging (aldring som kommer av inflammasjoner i huden påvirket av ytre og indre faktorer)

Daily Power Defence sørger for en sunnere hud som er hydrert, motstandsdyktig og ungdommelig. Kremen er DNA- reparerende ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til reduksjon av aldringstegn i huden. 

  • Reduserer tegn på inflammaging
  • Beskytter mot skader fra frie radikaler 
  • Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering
  • Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse

Kjøp NYE Daily Power Defence og få med en GRATIS Brightalive (verdi 927,-) i gave.

Brightalive Skin Brightener inneholder avanserte ingredienser som jobber på ulike nivåer i pigmentsyntesen for å gi en klarere og jevnere hud med mer glød. Den gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler. Det er klinisk dokumentert at kremen gir en klarere hud med reduserte pigmenteringer. Den er mild nok til daglig bruk og kan brukes morgen og/eller kveld over Daily Power Defence.