KAMPANJER

MARS KAMPANJE FRA ZO SKIN HEALTH

Gjelder fra 1.3 – 31.3 eller så langt lageret rekke

Kjøp ZO Brightalive, ZO Recovery cream eller ZO Renewal Creme -
så får du med en GRATIS ZO Exfoliating Polish (16,2 g)

Gave- ZO Exfoliating Polish 16,2g
Dette er en nydelig kornskrubb som mykgjør huden og fjerne døde hudceller. Den er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv og irritert hud. Med finkornede magnesiumkrystaller eksfolierer den skånsomt og fjerner døde hudceller. Samtidig gir den huden et tilskudd av antioksidanter. Skrubben fjerner overflødig talg og smuss og bidrar til å åpne tilstoppede pore Den tilfører også lipider som styrker hudbarrieren. Derfor føles huden renere og klarere etter bruk. 

ZO Recovery Creme 
Dette er en rik krem som passer godt for en tørr og sensitiv hud og egner seg ypperlig for å styrke huden og hudbarrieren i kaldere temperaturer. ZO Recovery Crème har ceramider som effektivt hydrerer og forebygger tap av fuktighet. Kremen fremmer DNA reparasjon – noe som er flott for å
vedlikeholde huden. ZO Recovery Crème stimulerer til normal cellefornyelse og bidrar til å forebygge inflammasjon. ZCORE™ komplekset bidrar til å øke integriteten av ankerfibrillene i DEJ – som bedrer hudens struktur og elastisitet. Den har også vist gode resultater på oppstramming av den tynne huden på halsen. Passer for alle med unntak av de med en akneutsatt hud.


ZO Renewal Creme
En ”functional hydrator” som passer for alle hudtyper, inkludert de som har en mer talgrik hud. Den har innkapslet retinol som bidrar til å redusere fine linjer, mens antioksidanter og antiirritanter beskytter og roer ned huden. ZO Renewal Crème føles lett på huden og bidrar til å gjenopprette fuktbalansen samtidig som synlig hudirritasjon reduseres.

ZO Brightalive ZO Brightalive® har en presis, målrettet og multimodal teknologi som jobber aktivt med å redusere ujevn pigmentering. Den bidrar til en klarere hud + jevnere hudfarge og reduksjon av mørke flekker, uten å sensitivisere eller irritere huden. Den kan også brukes andre steder på kroppen med ujevn hudtone, f.eks. under armene. Bruk gjerne ZO Enzymatic Peel under ZO Brightalive for bedre effekt og kombiner med ZO 10% Vitamin C Self-Activating for en kraftpakke mot hyperpigmentering som et alternativ til retinol.

Dette er produkter man merker stor hudforbedring av.

KJØP NYE DAILY POWER DEFENCE OG FÅ MED
GRATIS ZO BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER 30 ml

Next-generation Daily Power Defence (DPD) har alle de fantastiske egenskapene som sin forgjenger. DPD har fått en ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging (aldring som kommer av inflammasjoner i huden påvirket av ytre og indre faktorer)

Daily Power Defence sørger for en sunnere hud som er hydrert, motstandsdyktig og ungdommelig. Kremen er DNA- reparerende ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til reduksjon av aldringstegn i huden. 

  • Reduserer tegn på inflammaging
  • Beskytter mot skader fra frie radikaler 
  • Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering
  • Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse

Kjøp NYE Daily Power Defence og få med en GRATIS Brightalive (verdi 927,-) i gave.

Brightalive Skin Brightener inneholder avanserte ingredienser som jobber på ulike nivåer i pigmentsyntesen for å gi en klarere og jevnere hud med mer glød. Den gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler. Det er klinisk dokumentert at kremen gir en klarere hud med reduserte pigmenteringer. Den er mild nok til daglig bruk og kan brukes morgen og/eller kveld over Daily Power Defence.