KAMPANJER

SEPTEMBER-KAMPANJE! Gjelder i perioden 28.08-30.09


KJØP DITT FAVORITT ZO RETINOL PRODUKT OG FÅ MED
EN GRATIS ZO DAILY POWER DEFENCE 15 ML

RETINOL er en form for A-vitamin og er en godt dokumentert ingrediens som bidrar til å reparere skader i huden.

I tillegg bidrar retinol til cellefornyelse og raskere «celleturnover» som gjør at nye og friske hudceller, som dannes i dype hudlag, kommer raskere opp til hudoverflaten. Dette bidrar til en jevnere, fyldigere og glattere hud. 

ZO RETINOL SKIN BRIGHTENER  Jobber målrettet for å gi en jevnere, klarere hudtone og en sunnere hud. I tillegg reduserer den pigmenteringer og bidrar til å forebygge nye pigmenteringer og misfarging.

Retinol Skin Brightener finnes i 3 ulike konsentrasjoner; 0,25%, 0,5%, og 1% retinol, slik  at den passer for både de som ikke har brukt retinol tidligere og de som er tilvendt retinol.

ZO WRINKLE+TEXTURE REPAIR

Passer godt for en aldrende og solskadet hud. Bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudkvaliteten og gi fastere hud. Som en ekstra bonus styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer velhydrert og sunn hud.

Dette er produkter man merker stor hudforbedring av. 

ZO DAILY POWER DEFENCE

Daily Power Defence er selve fundamentet i alle ZO kremprogram. Serumet styrker og bygger opp hudbarrieren samtidg som det beskytter mot miljømessige skader og tidlige aldringstegn.

KJØP NYE DAILY POWER DEFENCE OG FÅ MED
GRATIS ZO BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER 30 ml

Next-generation Daily Power Defence (DPD) har alle de fantastiske egenskapene som sin forgjenger. DPD har fått en ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging (aldring som kommer av inflammasjoner i huden påvirket av ytre og indre faktorer)

Daily Power Defence sørger for en sunnere hud som er hydrert, motstandsdyktig og ungdommelig. Kremen er DNA- reparerende ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til reduksjon av aldringstegn i huden. 

  • Reduserer tegn på inflammaging
  • Beskytter mot skader fra frie radikaler 
  • Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering
  • Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse

Kjøp NYE Daily Power Defence og få med en GRATIS Brightalive (verdi 927,-) i gave.

Brightalive Skin Brightener inneholder avanserte ingredienser som jobber på ulike nivåer i pigmentsyntesen for å gi en klarere og jevnere hud med mer glød. Den gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler. Det er klinisk dokumentert at kremen gir en klarere hud med reduserte pigmenteringer. Den er mild nok til daglig bruk og kan brukes morgen og/eller kveld over Daily Power Defence.