KAMPANJER

NY KAMPANJE! Gjelder i perioden 1.11 – 30.11

Kjøp Daily Power defence eller Illuminating AOX Serum og få et helt sett med Getting Skin ready GRATIS med på kjøpet!

Få et GRATIS Getting Skin Ready kit når du kjøper Daily power Defence eller Illuminating AOX serum! 

Daily Power Defence (DPD) har en avansert teknologi som forebygger inflammaging (aldring som kommer av inflammasjoner i huden påvirket av ytre og indre faktorer).

DPD sørger for en sunnere hud som er hydrert, motstandsdyktig og ungdommelig. Kremen er DNA-reparerende ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til reduksjon av aldringstegn i huden.

Reduserer tegn på inflammaging

Beskytter mot skader fra frie radikaler

Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering

Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse.

Illuminating AOX Serum

Illuminating AOX Serum er et konsntrert antioksidantserum som beskytter mot forurensning og for tidige aldringstegn, samtidig som det bidrar til at tørr og livløs hud blir klarere og mer ungdommelig. Serumet skjuler ujevnheter og gir en fin glød.

  • Skjuler ujevnheter og gir en fin glød
  • Forebygger aldringstegn
  • Gir avansert beskyttelse mot oksidativt stress hele dagen
  • Reduserer rødhet og synlige tegn på inflammasjon
  • Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse
  • Bidrar til at en tørr og livløs hud blir klarere og mer ungdommelig

Getting kin ready kit (GRATIS)

Getting Skin Ready er det første og helt essensielle steget for å oppnå sunn hud. Det er et enkelt system med rens, eksfoliering og toner – som fungerer i synergi for å gjenopprette en sunn hud og for å optimere effekten av eventuelle forebyggende eller korrigerende produkter.

Gentle Cleanser er en mild rensegele som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren.

Exfoliating polish er en mykgjørende skrubb som inneholder fine magnesiumkrystaller, den eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen for en klar, glatt og jevn hud.

Complexion Renewal Pads, reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

KJØP NYE DAILY POWER DEFENCE OG FÅ MED
GRATIS ZO BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER 30 ml

Next-generation Daily Power Defence (DPD) har alle de fantastiske egenskapene som sin forgjenger. DPD har fått en ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging (aldring som kommer av inflammasjoner i huden påvirket av ytre og indre faktorer)

Daily Power Defence sørger for en sunnere hud som er hydrert, motstandsdyktig og ungdommelig. Kremen er DNA- reparerende ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til reduksjon av aldringstegn i huden. 

  • Reduserer tegn på inflammaging
  • Beskytter mot skader fra frie radikaler 
  • Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering
  • Støtter naturlig cellulær reparasjon for å sikre optimal hudhelse

Kjøp NYE Daily Power Defence og få med en GRATIS Brightalive (verdi 927,-) i gave.

Brightalive Skin Brightener inneholder avanserte ingredienser som jobber på ulike nivåer i pigmentsyntesen for å gi en klarere og jevnere hud med mer glød. Den gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler. Det er klinisk dokumentert at kremen gir en klarere hud med reduserte pigmenteringer. Den er mild nok til daglig bruk og kan brukes morgen og/eller kveld over Daily Power Defence.