FILLER

En filler er en gele som består av Hyaluronsyre. Dette er et stoff som naturlig finnes i huden, og som gir huden fuktighet, spenst og volum. Dette injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fyldighet. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap.

Mange forbinder filler-behandlinger med «duck-lips» og «sugefisk-trut» men dette er ikke slik en vellykket fillerbehandling skal se ut. I utgangspunktet gjør vi fillerbehandlinger for å gjenskape det vi tidligere har hatt av volum, og i noen tilfeller øker vi volumet forsiktig på en estetisk og balansert måte.

Glossy-lips

Glossy-lips er en behandling med en veldig flytende filler. Dette gir fukt til leppene for de som har tørre lepper. Denne behandlingen gir et svakt glossy utseende og gir et svært naturlig resultat uten å bygge volum. En perfekt behandling for alle som har tørre lepper.

 

Skin-booster

Skin-booster er en veldig populær hudforbedrende behandling for deg som ønsker å gi huden en boost. Skinbooster er en mellomting mellom mesoterapi og filler og den reduserer linjer og gjenskaper fuktighet i huden. Den er spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum og fuktighet, samtidig som den over tid har en fin effekt på hudens fine linjer og rynker. Denne behandlingen er tilnærmet smertefri og gir deg en velfungerende og sunn hud uten at du ser overbehandlet ut. Behandlingen med små injeksjoner inneholder  hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Både kvinner og menn fra 25-30 års alder og oppover kan ha glede av denne behandlingen og effekten av bare en behandling varer i 9 – 12 måneder

Har du spørsmål rundt behandlingen? Kontakt oss via skjemaet nedenfor