Sunekos PERFORMA

Sunekos forbedrer huden rundt øynene.

En effektiv behandling for øyeområdet. Endelig en behandling som forbedrer mørke ringer, fine linjer og poser under øynene!

Sunekos Performa er en injeksjonsbehandling som inneholder 6 aminosyrer (proteiner) og ren hyaluronsyre.

Behandlingen brukes for å behandle fine linjer og mørke ringer rundt øynene, tap av glød, slapp hud, tørr hud, og solskader.

Følgende områder er vanlig å behandle: Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, bryst, hender, armer, innside lår og knær. Sunekos er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder rundt øynene for å fjerne poser, linjer, slapp hud og mørke ringer og vertikale linjer rundt leppene.

Resultater: Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand, kan resultatene vare opptil 6 måneder.

Hvordan foregår behandlingen: Behandlingen foregår ved at en blanding av aminosyrer og Hyaluronsyre injiseres i små dråper i det området som skal behandles.

Hvordan fungerer SuneKOS Performa: Dette er en behandling som stimulerer hudens kollagen- og elastinproduserende celler og inneholder hyaluronsyre og aminosyrer. Kombinasjonen av aminosyrer og hyaluronsyre motvirker og forsinker aldringstegn, og gjenskaper elastisitet og volum på en naturlig måte, noe som igjen fører til en fastere og spenstigere hud.

Etter behandlingen: Etter behandlingen vil du være litt hoven rundt øynene i ca 24-48 timer.

Bivirkninger: Statens helsetilsyn vurderer at enhver gjennomtrenging av huden med for eksempel sprøytespiss, innebærer en risiko for infeksjon, blødning, utilsiktet vevsskade og eventuelle senfølger av dette, og at det ved nålestikk alltid foreligger en fare for vasovagal synkope(besvimelse).

Hvor mange behandlinger trengs?: Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger avhengig av hudtype hver sjette måned.