You are currently viewing Høstens beste hudpleietips

Høstens beste hudpleietips

Det er viktig å ta vare på huden hele året, og i denne artikkelen gir jeg deg høstens beste hudpleietips i fire steg.

1. Rens med riktige produkter som er tilpasset din hud!
Alle trenger å rense huden. Helst både morgen og kveld ettersom forurensning, sminke, svette og avfallsstoffer forårsaker ødeleggende prosesser i huden. Ved å rense huden skaper vi gode forhold for hudcellene, og legger til rette for en frisk og fin hud.

2. Eksfolier huden regelmessig! 
Ved å eksfoliere huden stimulerer vi dannelsen av nye celler. På denne måten kan vi blant annet opprettholde en jevn og frisk hudoverflate, forebygge kviser, glatte ut linjer, motvirke grov og ujevn hud  og jevne ut pigmenteringer.Huden er et levende organ og hudceller dannes, dør og faller av på overflaten i en kontinuerlig prosess (hudsyklusen). For å ha en sunn hud er det viktig at denne prosessen holdes i gang ettersom denne prosessen går tregere og tregere med årene.

3. Velg riktige kremer!
Hudkremer er som medisin for huden og derfor bør du ha en hudkrem som jobber med nettopp DIN hud. Velg ingredienser i kremene dine utfra hva du ønsker å jobbe med, og hva huden trenger. Det er IKKE slik at vi skal ha en krem utfra ALDEREN vår, vi skal ha en krem utifra HUDTILSTANDEN vår. 

4. Bruk UV-filter; SOLKREM 
UV-strålene skader huden vår HELE ÅRET og ikke bare på sommeren når solen steker. På høsten er det mindre av solstrålene som gjør oss solbrente, men solstrålene som gjør at huden eldes og blir rynkete, gjør like stor skade hele året. Det er derfor viktig at vi bruker solkrem i vårt daglige hudprogram også i den mørke årstiden. 
Visste du at du skader huden ved å sitte fremfor en skjerm hele dagen?