Hudhelseklinikken tilbyr HarmonyCA

hudbehandling harmonyca

Som en av de første klinikkene i Norge tilbyr Hudhelseklinikken nå den innovative behandlingen HarmonyCA, som gir kundene et fantastisk resultat. HarmonyCA er en kombinasjonsbehandling av både filler og biostimulering, som gir umiddelbart synlige resultater samtidig som huden vil fortsette å forbedre seg de neste 6-12 månedene etter behandlingen. Resultatet vil vare i mellom 1 1/2 til 2 år.

Behandlingen har vist seg å gi fantastiske resultater med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, samt redusere fine linjer, aknearr og grove porer. Dette fører til en bremse av aldringsprosessen og i mange tilfeller en reversering av denne.

Selv om HarmonyCA er en relativt ny behandling i Norge, har den blitt testet og brukt i mange år, og det finnes flere vitenskapelige studier som dokumenterer effekten og sikkerheten av behandlingen. Det er ikke rapportert om alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner etter behandlingen, og ubehaget under behandlingen er minimalt.

Etter behandlingen kan du gjenoppta daglige gjøremål med en gang, men bør avstå fra fysisk aktivitet, badstue og alkohol de første 24 timene.

Ta kontakt med Hudhelseklinikken for å lære mer om behandlingen og bestille time for å oppleve resultatene selv!